Trainingsduur en afspraken daarover

 

Training word gegeven op:

 

Op de dinsdagavond 19.00 uur en de zaterdagochtend om 09.30 uur in IJmuiden. Training bos/duin of veld/strand. Elke week stuur ik een mail waarin staat waar we precies verzamelen.

Iedere training begint met een warming up die bestaat uit rustig inlopen eventueel gevolgd door rek- en strek oefeningen. Vervolgens is er aandacht voor de techniek van het lopen d.m.v. “loopscholing”.

De kern van een training kan bestaan uit: diverse vormen van interval, heuveltraining, crosstraining en vaartspel. Bij het trainen voor een bepaald doel zoals een 10 km of een halve marathon worden er regelmatig aparte duurlopen georganiseerd

Iedereen is welkom van beginner tot gevorderden. De training wordt aangepast aan jou eigen niveau.

Wil je een keer meetrainen, je bent van harte welkom. Omdat we ook wel eens "buiten" de locatie trainen vraag ik je eerst even contact op te nemen.

Kosten incl. trainings schema:

De kosten zijn € 30,- voor een 10 ritten kaart. Deze is een jaar geldig en niet overdraagbaar.

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HappyRunning.

Bedrijven;

Wilt u als bedrijf, school of zorginstelling met een groep trainen? Er kan gekozen worden voor een gezamenlijk uniek aftrapmoment voor bijvoorbeeld een sponsorloop m.b.t. "De Kika run" of deelname aan een specifiek hardloopevenement zoals De Spaarnwoudeloop, Pierloop, Dam tot Dam enz.

Tijdens het eerste gesprek kunt u uw specifieke wensen aangeven en wordt nadien maatwerk geleverd. De trainingsduur (aantal weken) hangt af van het tijdstip en naar welk loopevenement er getraind gaat worden. De kosten afhankelijk van het aantal deelnemers en uw specifieke wensen.

Wanneer er bijvoorbeeld naar een afstand van 15 km getraind gaat worden kan een cursus 12 tot 15 weken duren na gelang de conditie van de loper. Een training duurt ongeveer 1,5 uur.

Waar de training gehouden wordt is afhankelijk van de plaats waar het bedrijf zich bevindt. Het kan dus zijn dat er in een park nabij het bedrijf getraind wordt of er wordt afgesproken op een ander punt.

Design by Webdesign Yvonne